Andrewboy

Coronita - Fantastic 4

A pécsi illetőségű lemezlovas hazánk egyik legnagyobb tehetsége... Már fiatalon sorra nyeri a dj bajnokságokat, egyedi technikai tudása, a legnagyobbak közé emeli az ifjú trónkövetelőt. Produceri munkái révén a nagyvilág is megismeri nevét rezidensi munkái révén - a B52-től egészen a Coronitáig - klubberek százait téríti meg hogy az elektronikus zenéknek hódoljanak.

Az első lépések...

Először 14 évesen kezdett megismerkedni a Dj szakma alapjaival. Akkori tanítómesterei Magyarország legsikeresebb lemezlovasai voltak, akik elérhetővé tették számára az elindulást a pályán. A pontos mixelés, scrach-elés tudománya egyedi stílust adott Andrewnak, amelyre hamar felfigyelt a szakma. A 90-es évek elején részt vett egy Dj versenyen, melyet a legfiatalabb Dj-ként meg is nyert. Ettől a ponttól felgyorsultak az események pályafutásában. Rövid idő elteltével az ország klubjainak egyik legkeresettebb, legaktívabb lemezlovasa lett. Közel 20 klubban dolgozott, mint rezidens Dj, mellette számtalan hazai és külföldi rendezvényen lépett fel. 2000-ben két versenyen is indult, a DMC-n, mely a világ egyik legrangosabb Dj versenye. Ekkor második helyezést ért el. Később a Pepsi tehetségkutató 'sztárcsináló' versenyén két kategóriában is indult. Saját dal és Dj-mix kategóriákban. Az utóbbiban közel 600 jelentkezőközül az első helyet érte el. 2001-ben részt vett saját szervezésű kamionjával a Budapest Parádén. Eddigi munkája során olyan neves Dj-k mellett lépett fel külföldön és hazánkban, mint John Digweed, Lee Burridge, Stewe Lawler, Paul Oakenfold, Flash Brothers, Chris Gainer, Marcus James, Paul Rodgers, Peace Division, Desyn Masiello, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Satoshi Tomiie, Anthony Pappa, Chriss Scott, Sultan, Tarkan, Chris Fortier, Luke Fair, James Holden, Hybrid, Lexicon Avenue, Austin Leeds, John Creamer, 16bit Lolitas, Quivver, The Low End Specialists, Chab, and more&more.

...és az eredmények

Pepsi Sztárcsináló mix kategória győztese

Dmx Technics verseny második helyezett, egyéni kategóriáján belül a legsikeresebb

Két magas színvonalú klub rezidens lemezlovasa Magyar- országon, a Home Clubban és a Pachában (2002-2004)

Szerzői mixalbum megjelenése 2004. júniusban

Az album Magyarország legrangosabb zenei jelölését kapja a legjobb electro-dance album kategóriában

Dalok megjelentetése bakeliten, országos eladási rekorddal

Saját szerzeményei hamar a top listák élére kerültek

Dalok megjelentetése külföldön is

Számos külföldről érkező ajánlat

Magyarország legrangosabb elektronikus internetes rádióján, a www.justmusic.fm-en promos mixei rekord letöltést értek el a (2007)

Jelenleg Resident lemezlovasa a Budapesti Coronita clubnak.(Magyarország legnagyobb after party-ja (2007)

Előkészülőben az új Adrewboy mixalbum (2007)

Új, saját trackek hazai és nemzetközi megjelenésekkel

More info:

Weboldal www.djandrewboy.com


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka