Blabo

Garden Nights

Szabó Szabolcs vagyok. 1987. június 21-én születtem. Már kisgyermek korom óta napi kapcsolatban vagyok a zenével, köszönhető ez kedves Édesapámnak, aki nap mint nap bömböltette a Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Queen... baxikat. Amikor a fater nem pörgetett, akkor szinte hiányérzetem volt... Olyan '98 környékén ismerkedtem meg az elektronikus tánczenével. Vételeztem a Tommyboy, Slam Jr, Budai kazettákat, ja és persze imádtam Pete Tong & Judge Jules féle Radio 1-es mixeket. Majd hozzájutottam a Globalunderground mixekhez... FreeE és Check magazin is részese lett az életemnek! Innentől kezdve függő lettem!!! Azóta zenével kelek és zenével fekszek. 13 évesen jutottam el az első ilyen rendezvényre a bajai Ramszesz Discoba. Jött a buli őrület. Egy idő után elkezdett érdekelni a pultnak az a bizonyos másik oldala, de sajnos a lelkesedés alábbhagyott... amit azóta iszonyatosan bánok! Utána inkább partyarcként figyeltem az eseményeket. Úgy kb. 4 éve éreztem, hogy nem bírok magammal és csak kell nekem az a másik oldal. Azóta volt alkalmam pár kellemes buliban muzsikálni. Legtöbbet Nightlight barátommal sikerül közösen pörgetni, akivel jól kiegészítjük egymást. Eddig inkább Baján és környékén tudtam megmutatni zene iránti elkötelezettségem (Kecel, Kiskunhalas, Császártöltés, Mohács, Sükösd, Dunafalva...) és együtt pörgetni a barátaimmal... Akik többek közt: Nightlight, Guba, Cordeiro, Hero, Zitchie, Saw, Shabaam, Wiz, Ti3i,James Cole, Zee, Pat Duff... Zeneileg mindenevő vagyok! Mást hallgatok otthon és mást szeretnék hallani/játszani buliban! Ami viszont legközelebb áll hozzám az talán a deep/tech house. Kedvenc producereim: Timewriter, Terry Lee Brown Jr, Rio Padice, Hermannstadt Collective, Hermanez, M.in, Nima Gorji, Lauhaus, Peace Division... ők azok, akiktől bármikor bármit! Ja és nem utolsó sorban Owland, aki az öcsém:)

www.myspace.com/theowlmuzik

Ő vezet bele a zeneírás rejtelmeibe, amit addig szeretnék fejleszteni, hogy önállóan is képes legyek valami jót és újat alkotni!

Még annyit, hogy I LOVE PÁLINKA :)


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka