Chaab

-

A kilencvenes évek derekán fertőződött meg a vírussal, amit úgy hívunk elektronikus tánczene. Múlt az idő, mindinkább érdekelte a zenélés és egyre jobban belemerült, így kezdett mindent a zene köré rendezni.

Innentől egyértelművé vált, hogy tovább szeretne lépni és már nem csak szórakozni, szórakoztatni is akar. Eleinte baráti társaságának zenélt, aztán jöttek a kisebb-nagyobb felkérések, melyeknek öröm volt megfelelni.

Az áttörést a 2005. januárjában az akkori győri elektronikus éjszakában meghatározó szerepet betöltő Gül Baba Club-ban történő bemutatkozás jelentette, mely sikerének eredményeképpen 2006. nyaráig tartó rezidenciát kapott a Gül Baba utódjaként működő Cuba Librében.

Ezt követően indította Sikztah barátjával a theFace* Night-ot, mely egy saját szervezésű partysorozat és a mai napig havi rendszerességgel tűnik fel Győrben és környékén a hazai top DJ-kkel.

A régió egyetlen nagy volumenű minőségi elektronikus zenei rendezvényén az Etiket-en rendszeresen képviseli szülővárosát. Több alkalommal pörgetett már Szlovákiában, Csehországban, valamint magyar klubokban, de visszatérő vendég különböző rádiókban is ahol rendszeresen szólnak mixei.

DJ pályafutása alatt jópár külföldi és szinte az összes magyar élvonalbeli lemezlovassal zenélt együtt.


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka