Cheerocky

-

 

Siroki István, lemezlovas nevém Cheerocky 2007-ben kezdett fogalkozni a zene keverés rejtelmeinek felfedezésével, amikor is egy pécsi diszkós válogatás után Dj Mad vette okító szárnyai alá... 

Cheerocky zenei mivoltja viszont már korábban kezdődött, pontosabban már az általános iskola 1. osztályától kezdve, ahol 8 évig furulya, trombita, bariton kürt és dob hagszerek mellett szolfézst tanult.

Először 12 évesen jött számára a felismerés, hogy a zenét keverni is lehet, amikor egy országos rádióadón több mix műsorra lelt, és később ezeket hallgatta tanulás közben, vagyis inkább tanulás címszó alatt.

Néhány év múlva pécsi tanulóként kollégista diák éveiben kezdte felfedezni a város egyetemi bulijait, de már akkor is szívesebben állt volna a dj pult másik oldalán. Ezt persze nem lehetett, de ennek ellenére is amikor csak tehette, tágra nyílt szemekkel leste a lemezlovasok munkáját.

2007 nyarától mostanáig már több rendezvényen is megtalálhattuk, mint például a közgazdászok Hard Rák Café-s időszakában, valamint az összegyetemi bulikon is NoDj oldalán. Emellett rezidens volt a Color Café szombati bulijain, majd a Rák Café szerdai és szombati bulijain is a nyári holdsütötte ég alatt.

Jelenleg a Lépcsőház Café egyetemi és house zenei rendezvényein lép fel rezidensként, illetve a Two Elements formáció tagjaként Skáfár Tamás (Skey) táraságában.

Zenei stílusa igen tág, ezért ne csodálkozzunk rajta, ha például egy Neoton koncert folytatásában, egy sláger, vagy house party-n is vele találjuk szembe magunkat. Zenei sokszínűsége mutat arra, hogy ezekben a stílusokban rendszeresen képes megállni a helyét.

Jelenleg már saját zene írással is foglalkozik, amelyeket rendszeresen hallhatunk is tőle az őt is felvonultató rendezvényeken is, folyamatosan frissülő blogján pedig meghallgathatók ezek a szerzemények, valamint újak, amelyeket csaknem heti rendszerességgel tesz közzé.

További információ:

http://www.myspace.com/djcheerocky

 


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka