Collins and Behnam

-

Collins (Némethy Gábor) és Behnam (Lotfi Behnam) két igazi megszállott, zenei fenomén, a dögös groove-ok, a mély hangzások, a fülbemászó dallamok és a táncoltató ritmusok harmóniájának nagymestere. A friss és egyedi stílus, ami csak rájuk jellemző, mára már hatalmas rajongótábort gyűjtött köréjük.

A 2005-ös és a 2006-os Mayday himnuszok szülőatyjai már számtalanszor kivívták maguknak a közönség és a szakma elismerését. Közös budapesti stúdiót alapítottak, és még meg sem száradt a festék a falon, de már elkészült első közös munkájuk, amire azonnal lecsapott a Flash Brothers. A Tribalz Return című felvételüket pedig Carl Cox hónapokig nem volt hajlandó kitenni a lemeztáskájából. Az igazi bombasiker azonban még csak ezután következett: megjelent a Rotationnél a Solid Beatz EP, és a rajta szereplő 3 track olyat ütött, hogy az egész szakmának és a közönségnek hetekig csengett a füle tőle - persze jó értelemben.

Rendszeres fellépői a hazai nagy rendezvényeknek, fesztiváloknak és már bejárták a világot Londontól Tokyo-ig. Nincs is ebben semmi különleges, ha ismerjük a zenéiket, ha láttuk már őket élőben, mert a különlegesség maga a zenéjük, s ahogyan a közönséget képesek megőrjíteni a táncparketten!


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka