Dandy

Truesounds

2006-ban az év dj-jének választják, a Flört rezidense a Truesonds klubest apukája, de házigazda volt a The Debut és az I Love Deep klubesteken is. Az ország egyik legnépszerűbb top dj-je, aki az új generáció talán legsikeresebb lemezlovasa.

Szigeti Péter (1978.06.07)- Dandy már több mint egy évtizede foglalkozik dj-zéssel, ennek köszönhetően a zenei világa is hosszú folyamaton ment át, és a mai napig folyamatos változásban van.
Az első zenei élmények meghatározóan hatottak rá, és a house stílusán belül funk house lemezeket pörgetett, ezt követően pedig a tech house és techno kalandok után, a progresszív irányzatok felé orientálódott. A sok sok zenei behatás végeredménye, hogy Dandy-t nem lehet besorolni szorosan egyik irányzatba sem. Napjainkban a house műfajon belül minden stílus elemeit szívesen játsza, legyen az akár deep, electro, vokál, vagy progressziv zene. Éppen ezért, szettjei kimondottan közönségorientáltak és szórakoztatóak is egyben. Ennek köszönhetően már fiatalon elismerték, és mint az egyik legfeltörekvőbb "újgenerációs dj-t" tartották számon a Magyar dj szakmában.
Ezzel párhuzamosan Dandy folyamatosan a zene-, és szórakoztatóipar szinte minden állomásán kipróbálta magát. Jelenleg a világranglistán is elismert internetes rádió, a JUSTMUSIC.FM (www.justmusic.fm) produkciós igazgatójaként és zenei szerkesztőjeként dolgozik, valamint állandó műsorvezetője is. Előtte a Radio1 műsorvezetője volt, illetve több évig dolgozott a Veszprémi Rádió JAM-nél, ahol zenei szerkesztőként a rádió arculatáért felelt.
Napjainkban a saját rádióműsora minden szerdán este 20h-tól hallható MONITOR néven, amit Chriss-el közösen prezentálnak a house zene szerelmeseinek.
Dandy leginkább a könnyedebb és mélyebb house zenét szereti, ebből kifolyólag rendszeresen a warm up szerepét kapta a klubokban, ennek köszönhetően rohamos fejlődésen ment keresztül és szinte mindig világsztárok előtt kapott lehetőséget. Neve azóta is garancia a bulik sikeres kezdéséhez.
Eddigi pályafutása során szinte az összes magyarországi klubban és diszkóban fellépett már, és ezek közül több helyen rezidensként is dolgozott. Állandó résztvevője az összes nagy zenei rendezvénynek és fesztiválnak, ezenkívül számos más országban is rendszeresen fellépő lemezlovas : Szlovákia, Csehország, Németország, Tájföld, Lengyelország, Anglia, Ausztria - ezekben az országokban szívesen látott vendég.
A rengeteg fellépés és egyéb munka mellett a produceri munkákban is kipróbálta magát, és folyamatosan alakul ebben is az igazi hangzásvilága.
2003-ban létrehozta saját csapatát, rendezvényszervező cégét és booking ügynökségét, ez a Truesounds! Rövid idő alatt országszerte kedvelt klub est lett a Truesounds ami egy komplett, egész éjszakát magába foglaló partisorozat. A csapat : Dandy , Mattan, Invoice és Madox négyese a dj pultban.Karrierje kiemelt állomásai:


2007 : Exclusive Flört The Club rezidens dj - www.flort.hu
2007 - 2003 : I Love Deep sorozat egyik házigazdája
2007 - 2003 : Truesounds alapítótag és házigazda
2006 : Exclusive Flört The Club rezidens dj - www.flort.hu
2006 : Magyaroszágon az év dj-je címet nyerte el a Soundhead zenei portál szavazáson
2006 : megjelent első önálló mixlemeze is a JUSTMUSIC 002
2005 : Flört The Club rezidens
2005 : Home Club - Budapest, Dokk Club - Budapest
2005 -2002 : The Debut estek egyik házigazdája
2004 : Palace Club rezidens dj
2004 : Quasar - October (Q/Dandy remix) első produceri megjelenés a Fountaion Records-nál
2003 : Palace Club rezidens dj
2003 - 2001 : New Generation ZTM estek egyik házigazdája
2002 - 2001 : Fresh JAM partik házigazdája

Több mint 3 évig tagja és rezidens lemezlovasa volt a THE DEBUT rendezvényeknek, amellyel a legszínvonalasabb klubesteket vitték el szinte az ország összes klubjába.
Ezzel párhuzamosan házigazdája volt az I Love Deep sorozatnak is, melyek alkalmával egy egészen más Dandy-t hallhat a közönség.
2004-ben Dandy a produceri munkába is belekóstolt. Első munkája a Quasar - October Q\Dandy Version, amit Chriss-el és Richie-vel (Quasar) közösen alkottak, amely a Fundation Records 001.-es kiadványa. Jelenleg a magyar dj-k között az egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb lemezlovasaként ismerjük. A világban elismert lemezlovasokkal jó haveri kapcsolatban áll, és ez nem csak a közös zenélések alkalmával él, hanem a közös szórakozások is színezik a kapcsolatokat.


Sasha, Sander Kleinenberg, Nick Warren, Satoshi Tomiie, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Paul Oakenfold, Steve Lawler, Anthony Pappa, Echomen, Jody Wisternoff, Desyn Masiello, Nils Noa, Tiesto, Matthew Dekay, 16Bit Lolitas, Seb Fontaine, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr, Soda INC, C and M Production, Kevin Yost, David Alvarado, Lexicon Avenue, Moshic, Ian Pooley, West Bam, Timo Maas....stb..stb..


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka