Dave Van N

-

Az újgenerációs tech és minimal hangzás egyik leginnovatívabb és leghitelesebb honi képviselője, akit legalább annyira ismernek a szomszédos Romániában, mint itthon. A kolozsvári Club Midi rezidenseként a hangzás olyan királyai mellett tehet fel, mint Villalobos, Luciano, Dubfire, Loco Dice, M.A.N.D.Y, ami a honi dj kollégák közül szinte senkinek nem adatott még meg.  Sikerét előremutató, mindenkinél frissebb és unikumnak számító hangzásával érte el, melyet az ország szupeklubjaiban is bizonyított már a keceli Koronától a Bp-i Home-ig.

A kezdeti techno- rajongás csak addig tartott, míg el nem jutott az első Balkan Beat Brothers rendezvényre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Robinson falai között. Itt Sur-prise warm-up-ja, Garfield breakbeat-jei, Günter tribal-jei és Pöli hipnotikus epic house szettje teljesen elragadták. Innentől kezdve minden Balkan Beat rendezvényre ellátogatott és megismerkedett a példaképként tekintett lemezlovasokkal.

Első fellépése Kiskunhalason egy saját szervezésű buli volt, ahol Kenny-vel és Mort-tal játszott. Ezek után a tiszakécskei Stuart-tól kapott lehetőséget a New Night-ban. Eddigi pályafutása során fellépett a budapesti Home, Pacha, Citadella, B7, a keceli Korona, a pécsi B, a siófoki Flört és Palace és több kisebb magánrendezvényen, mint például a Debut, Pressure, Music Addict.


A pályafutása során fellépett sok külföldi dj-vel pl.: Lee Burridge, Steve Lawler, Satoshi Tomiie, Chris Fortier, James Zabiela, Chemical Brothers, Booka Shade, M.a.n.d.y., Loco Dice, Luke Fair, Desyn Masiello, Demi, 16B, James Holden, Paolo Mojo, Funk D Void, Neil Quigley, Leigh Morgan, Steve Bug, Audiofly, Sophie Oliver & Claudia Lovisa, Simon Baker, Ripperton, Agnes, Phonique, Stuart Geddes, Raresh, Matthias Tanzmann, Martin Landsky, Guido Schneider, David K, Nick Curly, Terry Francis, Michel De Hey, Chloe Harris, Sis and the list goes on

Radio Show:

Made Inn Podcast: - Justmusic Fm Radio (www.justmusic.fm) - Every Friday 6pm GMT / 8pm CET. More info:

www.myspace.com/davepolarize


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka