Elbow & Rudolf

WBR

Elbow Room:

Az elektronikus zenével kb 10 éve került kapcsolatba. Dj-zni 3 éve kezdett, az akkori "fellángolás" a french electro volt. Mára visszatért a kezdetekhez: újra techno-t, house-t hallgat és játszik (James Holden, Stephan Bodzin, Ellen Allien, DJ Hell, Anthony Rother, Paul Kalkbrenner, Oliver Huntemann, csak hogy a legnagyobb kedvenceket nevezzük meg, de még folytathatnánk a sort a végtelenségig). Élő szettjeiben inkább a techno dominál, de szívesen játszik lágyabb, house-osabb zenéket is.

A WBR csapat tagja, egyik alapítója. A dj-zés mellett produceri munkáira is nagy hangsúlyt fektet, az utóbbi hónapokban számtalan pozitív visszajelzés érkezett saját szerzeményeire.

Dj karrierje Balatonfüredről indult, 2006 nyarán. Azóta budapesti és vidéki klubbok sorában bizonyított. Külföldi és magyar dj-k sokasága mellett. Az évek során folyamatosan készített promo mixeket, amik számtalan pozitív visszajelzést kaptak, és komoly ismetséget értek el, külföldön és itthon egyaránt.

2006 óta megjárta a legtöbb budapesti underground klubot, a folyamatos visszahívásokkal bizonyítva tehetségét.

Rudolph (Szegő Gábor) 1986-ban született Veszprémben.

Egészen fiatal kora óta körülveszi a zene. Gyerekként zeneiskolába jár ahol zongorázni és trombitálni tanul. Az elektronikus zene iránti szerelme 2002 körül kezdődik.
2003-ban kapja meg az első lemezjátszóit is, majd évekig gyűjti a fekete korongokat és "bedroom" djz-ik. Leginkább techno, electro, acid és minimal lemezeket vásárol és játszik. Nagy hatással van rá a német International Deejay Gigolo Records és a kiadó közeli dolgok. Példaképei között olyan nevek találhatóak mint Dj Hell, Tiefschwarz, Tiga, James Holden...

2006-ban csatlakozik a WBR csapathoz. Innentől indul dj-karrierje. Ekkor főként francia house/electro-t játszik. 2009-től ahogyan a WBR csapat, ő is visszatér a techesebb hangzásvilághoz. Mára szettjeire a deep, tech/minimal-house jelzők illenek.


Clubok ahol felléptek:
A38 - Budapest
Merlin - Budapest
Trafó Bár Tangó - Budapest
Mono Electroniclub - Budapest
Bakelit Multi Art Center - Budapest
Vespa Club - Budapest
Krisan Hajó - Budapest
Honey Club & Lounge - Balatonfüred
Club Santorini - Balatonfüred
Vízi & Extrémsport Fesztivál - Velence
Vadorzó - Tatabánya...


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka