Heró

Garden Nights

Halihó!

Becsületes nevem Hernády Márk, 1986. május 11-én születtem Baján, a halfőző fesztivál otthonában. Jelenleg hétköznapjaimat Szegeden töltöm, egyetemre járok.
A zene szeretete már elég rég óta bennem van, kb. 2002 óta hallgatok elektronikus dalokat. A zenélést egy jó barátom hatására kezdtem el, komolyabban kb. 3 éve. Addig csak kisebb otthoni próbálkozások voltak jellemzőek. Aztán jött egy két baráti rendezvény, jó pár nagyobb születésnapi megmozdulás. Részese lehettem néhány nagyobb partynak is, felléptem, a Baja közelében lévő dunafalvai open air bulikon vagy éppen a Dance Tuning Discoban.

Úgy 2 éve lehetett mikorra teljesen magával ragadott a deep house világa, éppen ezért inkább a warm up-ok szerepében szoktam jeleskedni. Timewriter és Terry Lee Brown Junior voltak azok, akik a legnagyobb részt vállalták abban, hogy ez a stílus mára ilyen közel áll hozzám, de sok új producer és dj van, akik munkáit nagyon kedvelem. Ők például: Nick Curly, Julien Chaptal, Lauhaus, David Labeij, vagy éppen Makam, Sascha Dive, Mihai Popoviciu, Yakine, Move D, Lukas Greenberg, de a hazai berkekből is van náhány kedvencem, akiket kiemelnék: Forteba és Zoltan from P60.

Mostanra már jó pár dolgot sikerült elsajátítanom a diszkózás művészetéből, de természetesen még rengeteg téren van fejlődni valóm, hiszen nem olyan nagy múlt áll mögöttem. Szeretnék minél több helyen fellépni és jó buliknak részese lenni.

I Love Deep!


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka