Kormix

Budapest Deep Cafe

Kormix, már régóta jelen van az elektronikus zenei életben. Produceri munkái egyre kelendőbbek, több hazai -és külföldi kiadó is felfigyelt a zenéire. Saját kiadvánnyal rukkolt elő a Foundation Recordsnál, az I Love Deep Recordingsnál, a német Sensual Touchnál, az Aenaria Musicál és még lehetne sorolni. A Nature Wakes nevű formációval több válogatás albumon jelent meg. Olyan nevekkel szerepel egy kiadványon, mint pl. Roberto Rodriguez, Daniel Kyo, Pete Moss, Raul Rincon, Coca & Villa, Ricky Ryan, Budai & Vic stb. Ezek mellett több nívós vidéki -és pesti klub, valamint a jelentősebb klubestek és rendezvények fellépője. Az egyik legsikeresebb klubest, a Debut partik új rezidense, ami egy igazi elismerést jelent számára.

A BudapestDeepCafé alapítója Rizkiddel, akivel már számos rendezvényen léptek fel. Játszottak már szinte az összes hazai élvonalbeli dj-vel, de ők melegítettek Nils Noa, Phonique, Latenta Project, Scope vagy éppen az olasz klasszis Mauro Picotto előtt.

www.myspace.com/kormix


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka