Moonline

-

A hazai szcéna egyik legtehetségesebb új generációs lemezlovasa DJ Moonline. Neve összeforrt a minőségi house zene fogalmával; érzelemdús zenei világa a lelke mélyéből táplálkozik és seggrázós house ritmusokra úsztatott minőségi epikus szettjeiben ölt testet. Különleges stílusának és közvetlenségének köszönhetően lett az igazi műértő közönség kedvence. Nevéhez fűződik a Debut legenda, mely évek óta Magyarország legsikeresebb rendezvénysorozata, továbbá a Live album, és az azt követő klubturné, amivel maradandót alkotott... 

Az epic house-hatás

A DJ karrier a szomszédban, Chriss otthonában kezdődött, akivel együtt fedezték fel az epic house és trance varázsát. Ebben az időben érte a legerősebb zenei katarzis, mégpedig a Sasha és John Digweed fémjelezte Renaissance és Northern Exposure mixek képében. Az akkor 17 éves Moonline-t teljesen elvarázsolta Sasha munkássága, az a képessége, hogy a hangokkal, vokálokkal játszva csodálatos utaztatásokra viszi közönségét, miközben mély érzelmeket kelt életre a tánctéren. Azóta Moonline is ennek a küldetésnek szenteli életét.

Warm-up DJ

'96-ban vette első lemezeit, lemezjátszóit és keverőjét és már 98-ban feltűnt a pult mögött. Warm-up DJ-ként járta körbe az országot és sikerek nyomán útnak indult önálló karrierje: az ország összes nagy klubjába meghívást kapott, ahol a partiközönség megismerte és szívébe zárta.

The Debut

2001 végén underground megmozdulásként indult a ma is virágzó legenda, a DEBUT, melynek rezidense és egyik vezéralakja volt már egészen a kezdetektől. A Debut mindent elért, amit egy partisorozat elérhet az országban: több mint 250 rendezvény, rezidenciák az ország legjobb klubjaiban (Flört, Newnight, Citadella, Pacha, Dokk.), exkluzív partik (uszoda, open air partik, Aquarena). A rendezvények híre a környező országokba is eljutott, a csapatot meg is hívták például a szerbiai Exit fesztiválra, ahol több ezres tömeget ejtettek ámulatba.

Chillout Session

2001 és 2002 között Moonline egy másik arcát megmutatva rezidenciát vállalt a budai Cafe 57-ben, ahol a magyar és külföldi hírességek, közszereplők élvezhették Chill Out Session estjeit. Az esteken előszeretettel megfordultak külhoni sztár dj-k is, mint például Sasha vagy Anthony Pappa.

Európa, Amerika és Távol-kelet.

Moonline játszott számos romániai klubban, ezenkívül Szlovákia, Lengyelország, Szlovénia és Szerbia patinás szórakozóhelyein is ünnepelt vendégként pörgette lemezeit. Ő volt az első magyar DJ akinek híre és zenéje eljutott Japánba: a világhírű DJ19 invitálta meg legújabb mixalbumának bemutatóestéjére Tokyo-ba. Az USA se teljesen felderítelen, nyugaton Santa Monica(California) , keleten pedig Chicago ahol eddig sikerült bemutatnia zenei világát.

A Pacha

2002 végén megnyitotta kapuit a budapesti Pacha BAR, ahol DJ-ként és promoterként is dolgozott. A klub rezidenseivel a MONKZ-zal hamar kialakult egy jó baráti és munkakapcsolat, amely azóta is tart. Sikeres együttműködésüknek köszönhetően 2003 nyarán közösen léptek fel a világ legjobb klubjaként emlegetett ibizai Pacha-ban.

A producer

Még ebben az évben megismerkedett a zeneszerkesztéssel, és közös projektbe fogtak Shootie-val, aki a Monkz, Add2Basket és még számos csapat zenei producere, valamint platina- és aranylemezes hangmérnöke. Az első közös munka a Sasha -Motorola (Shootie&Moonline remix) számos nemzetközi DJ-toplista élén landolt. A fiúk mai napig együtt dolgoznak és olyan slágerek fűződnek nevükhöz, mint Quasar-Together (Shootie&Moonline remix), vagy pl. Add2Basket -Without You (Shootie&Moonline remix, Váczi Eszter csodálatos vokáljával).

Magyarország

Moonline rendszeres fellépője a leghíresebb klubesteknek (Renaissance, Bedrock, Subliminal, Imprint, Global Underground stb.), ahol világklasszis DJ-k méltó felvezetője vagy levezetője mint például Sasha, James Zabiela, Lee Burridge, Satoshie Tomiie, Matthew Dekay, Danny Howells, Steve Lawler, DJ19, James Holden, Chris Fortier, Dave Seaman, Sander Kleinenberg, Gabriel&Dresden, Jimmy Van M, Parks&Wilson, Nic Fanciulli, Yunus Guvenen, Low End Specialist, Stephanie K&John Creamer, Behrouz, Ashley Caselle, Moshic, Nils Noa, akik elismerték tudását.

2006-2007

Moonline Chrissszel karöltve egy teljesen új projektet hívott életre, a LIVE dupla albumot országos turné követte, ahol az Ableton és az effektprocesszorok ellensúlyaként húsvér zenészek is a színpadra álltak.

A jelen:

Radiocity Nights

Ez az egész éjszakás clubnight a lágyabb, slágeresebb house dallamokra épül és túl van 15 sikeres, teltházas rendezvényen Budapest legfelkapottabb klubjaiban, (Privé, Barokkó, Dokkoló, Nonsense), de a csapat nem csak a fővárost bombázza sikeres rendezvényeikkel ugyanis épp folyik az országos turné.. A project célja, hogy a Radio City feeling-et minél több helyre eljutassa az országban, népszerűsítve a vokálosabb, táncolhatóbb, kellemesebb house dallamokat.

A Radio City DJ csapata: Moonline, Shootie, Thiba
Sunday Session on JustMusic.FM: minden vasárnap délután 17.00-20.00
DJ-k: Add2basket, Shootie, Moonline, Thiba.
Radiocity Records Digital (alapítva 2008).

Médiaszereplések

Viva (Elektro,Interaktív)
Fix.Tv (LightsOut)
RTL Klub
TV5 (Portré)
Justmusic.fm (Sunday Session)
Radio-Deejay
Pulzar
Radio1-freeetime(2005-2006 heti rezidens)
Radio Jam
Radiogroove

Magazinok

Freee Magazin
Check Magazin
Blikk
Metro
Popcorn
CKM
PS
Flyerz

Díjak

Soundhead

2007 legjobb mixalbum kategória, 2. helyezett: Chriss & Moonline - Live

Partycom

2003 legjobb hazai DJ 3 helyezett
2003 hazai felfedezettje 1 helyezett
2004 legjobb hazai DJ 2 helyezett
2004 legjobb partysorozat 1 helyzett (The Debut)

DJ szövetség díj 2008 - Az Év Hazai Felfedezettje

Hivatalos megjelenések

Quasar-Together (Shootie and Moonline remix)
Add2Basket feat Eszter Váczi-Without You (Shootie and Moonline remix)
Yvel and Tristan-Imagine( Moonline remix)
Shootie and Moonline-Closing Time
Monkz-I Feel You (Shootie and Moonline remix)
Monkz-Lifetime (Shootie and Moonline remix)

Album

LIVE mixed by Chriss and Moonline (a hónap lemeze / CKM)

www.artistrydjs.com
www.myspace.com/moonline
www.beatport.com


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka