Pat Duff

Badgirls

Az ország legjobb klubjának a keceli Club Koronának a rezidense, a Badgirls nevű klubest egyik alapítója. A soundhead.hu oldal szavazásán a 2007-es évben az ország 4. legjobb dj-jének választották. Több mint 15 éve áll a dj pultban, a világ szinte minde sztár dj-je mellett feltett már, John Digweedtől Sashán át Dubfire-ig...

A kezdetek

1996 nyarán üstökösként robbant be a hazai klubéletbe. Barátjával Limittel egy szerencsés véletlen folytán 17 évesen egy éjszakára a siófoki Flört pultjában találták magukat. Bemutatkozásuk annyira jól sikerült, hogy még aznap éjszaka leszerződtette őket a szuperklub rezidensnek. Az 1996-os és a 97-es esztendő nyári szezonjában, mint az ország első számú klubjának rezidense lépett fel hétről hétre világsztárok mellett a hazai dj elit tagjaként. Év közben a Flört klubturnéján járta be az országot, így ismerték meg egyre többen országszerte.

A Badgirls és egy új kezdet...

Középiskolai tanulmányai miatt egy időre visszavonult az éjszakai élettől, majd az iskola befejeztével újra kezdte építeni karrierjét. Ekkor találkozott egy tehetséges, szárnyait próbálgató dj-vel a kecskemét Víztoronyban, amiből később máig tartó mély barátság és szakmai kapcsolat született. A barátot James Cole-nak hívták a születő közös parti-estet pedig BADGIRLS-nek. Ilyen néven egy kis helyi pub-ban szerveztek először bulit, majd sorra jöttek az open air partik, erdős mulatságok, a Stadler bár Akasztón, az X-Treme Music Club Kecskeméten, és a legendás keceli Club Korona. Az önálló szervezésű bulik mellett szinte minden jelentősebb klubban és rendezvényen fellépett már az országban, nevét pedig határainkon túl is sokan emlegetik egyre nagyobb elismeréssel.

A jelen

Stílusa, technikai tudása teljesen egyedi a hazai szcénában, pillanatról-pillanatra képes váltani, együtt él és mozog a közönséggel, ugyanakkor egységes egészet alkot. DINAMIKA! Ez az szó jellemzi azt a kisugárzást, ami körülveszi, amely árad a zenéjéből éppúgy, mint a látványos, ugyanakkor sohasem öncélú mixelési technikából. James-vel közösen tervezik saját reklámanyagaikat, ezen túlmenően több hazai klub és rendezvény plakátját és szórólapját önállóan készíti el. Jelenleg is keceli Club Korona rezidense, mellette a kecskeméti BlingBlingNifht-ban a szegedi retroban és a kiskunfélegyházi Globa Dance Hallban látják el a house estek házigazda szerepét.

www.djbadgirls.hu


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka