Rizkid

Budapest Deep Cafe

A BudapestDeepCafé (deephouse and more) alapítója Rizkid, 1995. óta tevékenykedik a zene világában. Pályája Siófokon és Szegeden kezdődött. Kezdetben Bakai Mátyás, Schulz és Jutasi Tamás munkássága volt rá nagy hatással. Először a 2/4 ?dek világában, hip hop, és funk, soul műfajban utazott, de volt tagja a 90-es évek végén egy hip hop, dnb zenekarnak is mint scratch felelős, később átnyergelt az elektronikára. Rá jellemző stílusok az epic, dub, deep, tech house, és funk, de ezt megelőzően szinte az összes műfajba kipróbálta magát. Neve manapság leginkább a deephouse és társműfajai iránt komolyabban érdeklődők számára csenghet ismerősen. Rizkid-hez köthető projekt első sorban a BDC és annak alvállalkozásai. Alkotótársai: Kormix, Nermal, Stereostrip, Six & SeNoN. Néhány éve a komoly múltra vissza tekintő patinás The Debüt projekt munkatársa, 2009. tavaszától az egyik rezidens Dj-je is. Saját rádióműsorai: BDC Radio & Vj Show és a 4Bits.

Az ország megannyi klubjában, és rádiójában megfordult, és a party web-ek zömén voltak már mixei. Jelentősebb fellépései: Coke Club, Kecel Feszt, Sziget, Royal, Supersonic Technikum, Citadella, Petőfi Csarnok, Privé, Pretige, Bling-Bling, Sing-Sing, Amsterdam, Szabadka etc. Kormix-szal közös b2b szettjei olyan Dj-k előtt melegítettek mint: Nils Noa, Scope, Latenta Project, Phonique, Mauro Picotto etc.

www.myspace.com/budapestdeepcafe


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka