Sabee

-

Dj Sabee (Bozsik Szabolcs) 1984. augusztus 29-én látta meg a napvilágot Gyöngyösön.

A zene, mint olyan, már elég fiatal korában megfogta, ugyanis az általános iskolával együtt zeneiskolába is beiratkozott. Mint majdnem minden diszkós életében az iskolarádiók, suli-bulik lebonyolításával kezdődött minden. Középiskolás korában jött egy lehetőség, mivel amúgy is szerette a zenét es egy kis zsebpénzkiegészítés sem jött rosszul a helyi diszkóban megüresedett egy hely és fény technikusként kezdett el dolgozni. Érdeklődését hamar felkeltette az a két lemezjátszó és keverő is, ami a diszkóspultban foglalt helyet a sok fényvezérlő mellett. Először néha - néha belekontárkodott, majd az ottani rezidens Dj a szárnyai alá vette, megmutogatta, hogy mi, merre es hány méter. Nagyon hamar megtetszett neki a dolog, es eleinte csak a bulik elején, majd mivel a diszkó két teremmel működött, es a másik dj nem mindig tudott ott lenni, néha - néha belecsöppent egy egész éjszakáig nyúló szettbe is. Itt eleinte a House zenei irányon mozgott.

Egy kisebb diszkóbeli fellépése során, egy nyíló diszkótulajdonos iránt keltett fel erős érdeklődést, majd nyert el egy rezidens hely betöltését. 1 év után a munka miatt lett egy kis szünet a diszkós pályafutása körében, de ez idő alatt sem zárkózott el a zenei élettől, otthon mixelgetett, zenéket szerkesztgetett, bootlegeket készített es persze megmaradt a partyéletben is. 2008-ban kapott újabb lehetőségeket a volt rezidenshelyen. Régebben is szerette a Deepesebb progressivebb zenei vonalat, de a legnagyobb érvágást a 2008-as Balaton Sound hozta, és itt határozta el magát, hogy stilust vált.


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka