Sikztah

-

Sikztah meghatározó alakja a magyar elektronikus zenei szcénának és úttörőként tartják számon a hazai underground hiphop valamint underground house/breakbeat/drumandbass kultúra kialakulásának fejlődésében és megerősítésében.

2000-ben indította el a mára DumDum-ként ismert open air partyt. Nevéhez fűzödik a 2001/2002 legnagyobb magyarországi b-boy & graffiti battle-je a SummerStylewarz és hazánk egyetlen ingyenes és legerősebb breaks hétvégéje, a NapHold Minifeszt valamint Behnam haverjával összeütött Budapesten aktív Boombox is.

Produceri munkáit olyan nevek játszák mint Hybrid, General Midi, a Hexadecimal, Stefan Anion vagy Tony Tay. Első klipje, az Ayra Recordings-on megjelent "We Gotta Groove" hetekig vezette az MTV Top Selection-t és Viva Club Chart-ot. 2009 februárjától itthon a Jellyroom ügynökség, külföldön a francia Inside Bookings szervezi fellépéseit és olyan nagyvárosok klubjaiban teszi le névjegyét mint London, ahol rezidenciája van Brick Lane szívében a Café1001-ben vagy Párizs, Amszterdam, Prága és Bucharest de tervben van Moszkva és Tokyo is a közeljövőben eközben itthon olyan helyeken találkozhatsz nevével mint a Balaton Sound vagy a Sziget Party Aréna, A Volt vagy Hegyalja Fesztiválok.

Zeneileg mára a középtempó mesgyéin halad, szettjei teljesen freestyle szemléletben, a lehető legdinamikusabban és teljes zenei eklektikában pörögnek, technikai perfekcionista, a kifinomultság és a precíz káosz közös nevezőre hozásával nem sok esélyt adva rá, hogy unatkozz.


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka