Slam Jr

-

Slam Jr. Szombathelyen látta meg a napvilágot. Gyermekévei a zeneóvodában, majd a zenei általánosban és ezzel párhuzamosan a zeneiskola B. tagozatán telnek. Hét évesen vesz a kezébe hangszert és nővére hatására a gordonka mellett dönt. Az általános iskola befejezése után felvételi nélkül kerülhetne be a zenei konzervatóriumba, ami folyamatos fülbetegsége miatt meghiúsul.

A zenétől és a hangszerektől nehezen vesz búcsút,s amikor nővére egy alkalommal becsempészi egy diszkóba, tudatosul benne a jövő. A jövő, amely már előremutat az új évezredbe, a zene, ami folyamatosan meg tud újulni és egyszersmind szórakoztató és megunhatatlan. Ideje korán megfogalmazódik benne a tény, hogy folyamatosan felgyülemlő zenei igényét és alkotó vágyát hol tudja majd kiélni. Ennek fényében már az sem meglepő, hogy tizennyolcadik életéve már a DJ pult mögött köszön rá.

Kezdetben a klasszikus szalagos diszkózást műveli, majd nem sokkal később áttér a profi lemezjátszós műfajra. '92-ben DMC Bajnokság 6. (ami DJ-k egyetlen mértékadó technikai versenye a világon) helyezettje. Ennek kapcsán Londonba utazik, hogy zenei repertoárjának alapjait beszerezze. Hazajövetele után nem sokkal kikerül Ausztriába, ahol egy klubban még pultos munkát is elvállal, hogy lemezjátszó mögé állhasson. A siker nem marad el. 1 év ?tanulmány" út után hazajön és a Dunántúl legkeresettebb DJ-jeként kerül az akkor fénykorát élő - és azóta méltán legendássá vált-, Club Speed-be, ahol egy generáció zenei ízlését alapozza meg és egyben országos karrierjét is elindítja.

'97-ben az a megtiszteltetés éri, hogy Magyarországról elsőként játszhat, az akkoriban csúcspontján lévő berlini Love Parade-en (amely minden DJ dédelgetett álmát jelenti, hiszen a felvonulás második felében - a kamionok összecsoportosulásakor -, mindenhonnan az éppen a központban játszó művész zenéje szól). Ami a számok nyelvére fordítva ekkor egy másfélmilliós tömeget jelent... a Love Parade-ok egyik legjobbikán... a zene, a szeretet, a béke és az egység jegyében. '96 elején megalapítja saját klubestjét, amelynek Strictly! Night (Szigorú Éjszaka) nevet adja és megnevezi a stílust: modern tánczene. És ezzel kezdetét veszi az a végeérhetetlen történet, ami napjainkig tart. Az esték, amelyek a minőségi és egyben kultúrált szórakozást biztosítják a fiatalok ezrei számára hétről hétre, hónapról-hónapra. A Strictly! Night-ot a legrangosabb hazai klubestként tartják számon, köszönhetően sajátos zenei világának, markáns, külsőségeiben is megnyilvánuló atmoszférájának. Ahol a profi DJ munka, speciális klubdekoráció, videó és diaképek vetítése mellett extrém táncosok emelik a látvány minőségét. Ugyanakkor Slam Jr. nem elégedett meg a DJ-skedéssel és saját zenék készítésébe is fogott, bizonyítva ezzel zenei rátermettségét az önálló alkotás terén is. Korai szerzeménye a Searching For Love a Dee Zone Traxx válogatáson jelent meg '97-ben. Ekkortájt több saját felvételt is készít, amelyek kiadása egyelőre még várat magára, tekintve, hogy anyagi lehetőségei korlátozottak. 2000-ben saját kiadót alapít Strictly!Recordings néven,amely stúdióval is rendelkezik.

Slam Jr. elsődleges célja, hogy mint az ország vezető lemezlovasa országos szinten terjessze a modern tánczenét és annak is legigényesebb (a Strictly! által is képviselt) változatát, irányvonalat mutatva ezzel a fiatalok számára a kultúrált, ugyanakkor kiemelkedő szórakozás felé. Ennek érdekében rendszeresen látogat a modern tánczene fellegvárába az Egyesült Királyságba, ahol minden hónapban egy-hetet tölt el, hogy mindig a legfrissebb és leginkább rá jellemző lemezeket tudja elhozni Magyarországra. Az összes a Strictly!-ben készülő zeneművek elkészítésében tevékenyen részt vesz. Az általa és szerzőtársával együtt készített felvételeket előszeretettel játszák hazai és külföldi elismert lemezlovasok. Eddig összesen 11 mix lemeze jelent meg.


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka