Snake Sedrick

Viva Music

Az ország egyik újgenerációs producer dj-je, aki saját szerzeményei révén a közelmúltban került be a köztudatba. 2003-as áttörése után a világ számos pontján megfordult már Egyiptomtól - Libanonig, djk-ént is megmutatva tudását.

1980. január 6-án született Budapesten, majd 10 éves korában vidékre költözött családjával. Édesapja zeneszeretete már kis korában őt is megszédítette. Az általános iskola ideje alatt 2 évig szintetizátorozni tanult, majd 15 évesen kapta meg első számítógépét melyen kezdetben csak játszott, később felfedezte a számítógépben rejlő egyéb lehetőségeket. 1996/97 tájékán a legendás 'Flört diszkó' falai között ismerte meg azt a zenét mely örökre bevésődött az agyába (Quench - Dreams). Első zenéit Fast Tracker ben írta, melyek ekkor még közel sem voltak elfogadható minőségűek. A zenéléssel eltöltött hosszú évek és a kitartó munka, lassan-lassan meghozta gyümölcsét. Mire úgy érezte, hogy munkáit más embereknek is megmutatja, 5 év telt el. 2000-ben megírta az 'Across the sahara'-t melyet már Mo Shic is pörgetett és később a Sauna recordings adott ki. Ezen a sikeren felbuzdulva tovább bombázta trackjeivel az izraeli művészt, melynek hatására Mo Shic 2001 decemberében egy exklúziv zene elkészítésére kérte fel, melyet aztán a 'DJ Mag World Series - Mixed by Moshic' című cd-n publikált Angliában.

Ezek után a megjelenések után, a számos pozitív visszajelzés, az emberek megbecsülése és szeretete arra késztette, hogy folytassa a már megkezdett utat. Remixet készített a magyar CHI Recordingsnak, közös zenét készített Androval amely a 'She is my destiny' címet kapta és a 'Progressive Sounds Of Budapest - Mixed by Kühl & Monkz' cd-jének záró trackje lett. Később ismét együtt dolgozott Androval melynek végterméke, az olasz Screen Recordingson látott napvilágot 'Liquid State & Solid State' címmel. 2005 ben 3 saját bakelitje jelent meg 'Alterna','Fields','Circular'. Közben számos válogatáson 'Sog Files', 'Inception', 'Budapest Parádé 2003', 'Budapest Parádé 2004' és világhírű dj-k mix cd-jén is helyet kapott pl: Hernan Cattaneo, Andrew K, DJ 19, Tomas Haverlik.

2003-ban kezdi DJ karrierjét. Itthon az ország minden pontján megfordult már, külföldön az Emirátusokban, Libanonban, Egyiptomban, Törökországban,Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szerbiába, Romániában, Bulgáriában is pörgetett, és ezekre a helyszínekre, újra meg újra visszahívják. 2005-ben a Partycom Evote szavazásán 'Snake Sedrick & Khans - Circular' elnyeri az év trackje címet. Közben folyamatosan készíti az új trackeket és remixeket, majd szlovák barátjával; Péterrel létre hozzák a Tilth Music digitális labelt, ahol A&R szerepet tölt be. Az amerikai proton rádió kérésére Andro, Yvel & Tristan és Snake Sedrick elindítja havi 4 órás show-ját amely az Indigo címet kapta.

2005 és 2007 között néhány kivétellel, minden munkája a Tilth Music-on jelent meg, szám szerint 22 darab, original trackek és remixek vegyesen. 2007 szeptemberében alakul meg a Tilth DJ's ügynökség, melynek oszlopos tagja, Jay Lumen és Add 2 Basket mellett.

More info:

Weboldal www.snakesedrick.hu


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka