Tian

Balaton Beats

TIAN vagyis Sajtos Krisztiánt 10 éves korától foglalkoztatja a zene,mikor már szorgosan gyűjti az akkori időszak meghatározó zenei stílusait, eleinte ő sem tudja mit,,,majd késöbb kiderült hip-hopp ,rap,funky és a kezdetleges elektronikus zenei darabokat, csupán szenvedélyből...

Első szárnypróbálgatásai mint majdnem mindenkinek szakmában a suli-bulis időszakok voltak.Első buliját 12. születésnapján szervezte ,ahol 2 db kazettás dekk és a Videoton házimozi erősítő valamint a késöbb széthajtott hangfalak is nagy szerepet játszottak ez első zimmezummon.

1996-98 ban többnyire illegal partykon játszik az ország különböző pontjain , eleinte techno-t és progressive-house-t mixel 2 és 3 lemezjátszón is.

A 1999-2000-es évtől már a siófoki éjszakában pakolja a korongokat a Castello Barban ahol deep-house,house,progressive stílusokat ötvöz,heti 4-5 alkalommal folyamatosan szórakoztatja a nagyérdeműt játékával!
Ettől az évtől indul saját clubestje is az Electronic Beats partyk , ahol rezidensi szerepet tölt be Spirittel a Club Oscar ban, ahol havonta kerülnek megrendezésre az elektronikus zenére épülő partyk,különleges clubdekoráció minőségi gépzene és sztár djk szerepelnek a terítéken .Az Oscarban közel 3 évig folytatódnak a partyk megállás nálkül töretlen népszerüségnek örvendve!

A rezidencia mellett eleget tesz a meghívásoknak és közös szervezésü rendezvénykenek az ország külömböző pontjain.Megrendezésre kerül a Coca Cola Beach House on (ma már CokeClub) a legendás HAVANA BAR nál rendezett open air party is amely közel 1000főt vonzott.
Ebből kiindulva vált világossá a folytatás,az open air partyknak nem lehet vége
Siófokon és így született meg a The Connection brandel ellátott clubest, ami ezt követően 3 évig kizárólag nyári időszakban, szabad ég alatt a Balaton partján volt rendezve,nagy nagy sikerrel...

2002-től Budapestre kerül és a Bamboo Club rezidense az elektronikus zenei partykon ,ekkor muzikális stílusa is folyamatosan csiszolódik-változik amit többnyire deep-house-prog-house és némi energikusabb,eufórikus jellegű track-ből válogat minden fellépés alkalmával.
Folyamatos szereplője a nagysikerü ZTM és Revolution cimke alatt működő rendezvényeknek ami egy házibuliból indult és egy sikeres több száz fős rendezvénysorozattá nőtte ki magát ami a késöbbiekben már a fővárosban működött..!

2003 ban a 88.2 Balaton Radió éterében, hosszú hallgatás után elsőként elektronikus zeni műsort indítanak ,ahol élő dj-mixekkel ,folyamatos vendégek a szakma neves képviselői djk ,producerek. Az Electronic Beats beépül a köztudatba ,így rengeteg partyt ,turnét rendez a rádióval a műsorral és annak vendégeivel számos clubban a Balaton körül és vonzáskörzetében.

A nyár közeledtével Nyugat Magyarország legmodernebb clubjának a Keszthelyi Club of Colors nak a rezidense Dj Szeifert mellett. Tian ra hárul a megtisztelő feladat, hogy olyan neves világsztárok mint Anthony Pappa, Justin Berkmann,Marcus James, Oscar De Rivera vagy éppen Faithless ből jól ismert Sister Bliss el dolgozhasson egy púltban .Könnyed epikus jellegü trackek is voltak a táskájában ezért rá hárult álltalában a warm up feladat amit nagy örömmel vállalt mindig .

A 2003 as évtől új rezidenciájuk a mára már Zamárdiban a legendássá vált Familia Hotel**** ,ahol többnyire illegal partyk voltak masszív 3-400 fő részvételével közel 3 évig!
Ez volt az a hely amit igazán mindenki magáénak tudhatott.A csendes téli időszakban a Balaton környékéről szinte minden honnan érkeztek bulizni vágyók akik ezt a mára már méltán népszerü és folyamatosan változó stílust a House-t kedvelték-éltették és ennek híre ment országszerte....

A 2005 ös esztendőt, Magyarország legnagyobb múltú clubjában a FLÖRT (www.flort.hu)-ben köszönthette a lemezjátszók mögött egy saját rendezésű szilveszteri party keretein bellűl bizonyíthatott a club meghívásának köszönhetően.

Nem csak az év vége de az év eleje is tartogatott meglepetéseket, Ausztriába helyileg Graz ba hívják ahol a Nachtsicht clubhálózat Bollwerk nevü clubbjában pörget. A club hálózatnál nagyon megtisztelő volt dolgozni hisz közel 16 sikeresen működő clubbja van Németországban, Olaszországban,és Swájcban is mind ez a legmodernebb technikával .Ebben az időben megesett h 13 órás maratoni dj szetteket játszott, ami közel áll hozzá hisz ennyi idő alatt kellőképpen ki tud bontakozni zeneileg.

2005 ös nyáron egy pompás helyen, minden hétfőn a Coca Cola Beach house on játszik b2b et Spirittel és folyamatosan eleget tesz a Balaton környéki meghívásoknak is, felkéréseknek. A nyár végével egy újabb helyre költöznek az Electronic Beats partyk a Big Shots ba ami közel egy évig marad is bázisuk.
A rádió műsor továbbra is sikeresen megy,de már élőben jelentkezik a Charley Cafe-ból ahól a vendégeink élőben lehetnek szem és fűltanui a rádiózás és a dj-zés rejtelmeinek .Továbbra is vendégeik party szervezők,djk,producerek és live act produkciók!

A 2005 ös év végével újra meghívást kap a FLÖRT be ,ahol a tavaji nagysikerü buli után újra a szilveszteri party teljes lebonyolításával bizzák meg,az év kezdetével pedig ismételten visszahívást kap Ausztriába a Bollwerk-ba. Késöbb már vendégeskedik Bécsben is a Club AREA 54-ben is ahol Paolo Mojo(UK) és Rob Mooney(UK) világsztárokkal játszik együtt mint kiemelt Magyar meghívott!

Mint egyébként sokan, ő nem szereti a legjobb zenéket egymás után ellőni,sokkal inkább törekszik arra hogy több track alkosson egy igazi, harmonikus egészet mind ezt stílusosan ,tudatosan felépítve. Játéka alatt nem önmagának hanem a közönségnek játszik,figyelve annak minden rezgését és ebbe illeszti bele sajátos hangzásvilágát ,érzéseit.


Kapcsolatrendszerét kihasználva 2006-os évben több rendezvénynek és clubbanak is a promoteri munkáit végzi országszerte és az ország határain túl is, ahol neves Magyar és külföldi dj nevét öregbíti a rendezvényeken !
A producerkedés vagyis a zeneszerzés igen közel áll hozzá ezért folyamatosan gyarapítja tudását .

2008.Nyár
Jelenleg Rizkid el közösen a BalatonBeats és BalatonDeepCafe nevét öregbítik,késöbb I LOVE BALATON,ami kifejezetten a minőségi szórakoztatásra épül,ezon bellől egy teljesen más a megszokottól eltérő megközelítéssel.
Míg a BalatonBeats a táncra a bulira épül,a BalatonDeepCafe egy új délutáni kikapcsolódást jelent a szcénában,kellemes Deep-Lounge-House zenékkel amit élvezhetünk akár egy coctail vagy egy finom étel mellett kellemesen, exclusive környezetben, ahol csak ez az est felbukkan,ugyanis nagy hangsúly van fektetve a harmóniára,hogy minden érzékszervünk maximálisan ellegyen kényeztetve...

A nyár folyamán a siófoki sétányon minden szombaton a Pub Daddy ben folynak a BalatonBeats rendezvények ezzel egy fix bázist,rezidenciát kialakítva maguknak és az elektronikus zenét kedvelőknek az egyetlen ilyen stílusu helyet biztosítva a Sétányon.

Alkalma nyílik év végén egy Svájci meghívásnak is eleget tennie ahol a
Ragaz Inc 10.évi születésnapi rendezvényére kap meghívást amit a mesés Basel ben tartanak kb 1000fő részvételével a város legnagyobb és minden túlzás nélkűl legprofibb zenei studiójában , 3 helyszinen olyan nevekkel mint Paul Kalkbrenner,Denis Ferrer,MANDY,Sebastian Lager, stb...

2009.Éveleje újabb utazással tellik.A cél újra Svájc és szintén Basel,majd az év múlásával naptárába kerül többek között Szlovák és Szerb fellépések dátumai is.

2009 Nyár végétől megkeresést kap , hogy végezze a Retro Club-ok (Siófok-Kaposvár) managementi feladatait .Kivétel nélkűl sikeres rendezvényeket tudthat maga mögött , amit tudatos munkájának köszönhet és persze az évek során szerzett tapasztalatnak és koncepciónak. Több szakmabeli barátjával és egyben kollegájával dolgozik együtt és szerveznek folymatosan az ország különböző pontjain partykat ....


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka