wiZ

Deep Focus

wiZ 1980-ban, Baján született, és szüleinek hála, már kiskorában Jean-Michel Jarre és Kraftwerk lemezeken nőtt fel.

Elektronikus zenével való kapcsolatában, mint sok más bajai és környékbeli fiatalnak, a keceli Club Koronában töltött idő meghatározó volt, ahol elsősorban a warmupok zenevilágának, a deephouse és finomabb tech house zenék hatása alá került, egyben jó barátságra tett szert a környékbeli lemezlovasokkal és a Badgirls csapatával.

A beats.hu zenei portál zenei rovatvezetőjeként mixsorozatot indított Deep Focus és Mirror címekkel, melyek nagy népszerűségnek örvendenek. A mixek rendszeres elkészítésével kapott visszajelzések révén stílusa letisztult, elsősorban a lágyabb és mélyebb, instrumentális zenei világban találta meg kedvenceit (Gorge, Aki Bergen, Alex Niggemann, Nima Gorji), amelyeket mind a mai napig kiemelkedően tud ötvözni a keményebb hangzásokkal. Ezt az érzékét külön kiemelték és szívesen látták rendezvényeken, mint warmup dj.

Fellépett már a kiskunhalasi DTD, valamint a dunaújvárosi Bowling Center (Rhythm of the Night) rendezvényein, valamint a nyár folyamán a Bajai Halfőző Fesztiválon (Chris Scott / Lexicon Avenue warmupjaként) bajai Inside Music Beach rendezvényein, és nem egyszer megfordult már a Justmusic.FM stúdiójában is a Badgirls Radio Show és a Rhythm of the Night Radio Show keretében.


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka