Yvel & Tristan

Bp - Foundation

A GlobalUnderground és Nick Warren hozta meg számukra az áttörést, melynek köszönhetően a honi újgenerációs producer-dj társadalom egyik legsikeresebb dj-párosát tisztelhetjük a két srácban.

Az Yvel & Tristan duót a Nick Warren-féle GU #28-on megjelenő ?Pillow' című trackjük tette ismertté szerte a nagyvilágban. A Chriss alapította Foundation Records  üdvöskéi  előtte sem ültek tétlenül, számtalan komolyabbnál-komolyabb deep-epic és progressive track került ki a kezeik alól. A két srác rádióműsora a Justmusic.fm-en az egyik leghallgatottabb adásként abban a megtiszteltetésben részesült, hogy önálló mix elkészítésére kérte fel a srácokat. A tavaly év végén megjelenő disk és turné országosan is ismertté tette nevüket.

 

Persze azóta is aktívak, ha már Nick Warren és GLOBALUNDERGROUND - akkor természetesen az új LIMA #35-on  is szerepelnek! A sornak pedig koránt sincs vége a 16Bit LOLITAS - féle új mixen a ?Warung' -on is helyet kapott egy felvételük. A hangzás egyik legjobb hazai képviselői immáron nemzetközileg is elismertek. Aki tehát szereti a melankólikus érzelmektől átfűtött mély house dallamokat nem fog bennük csalódni!


 

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka