Magunkról

A 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat két jó barát (Wenhardt Krisztián és Bozóki János) ötletéből indulva mára egy sorozattá, tulajdonképpen egy ?márkává?, ?branddé? vált. A tisztán magyar lemezlovasokra építő megapartik bebizonyították, hogy professzionális körülmények között, csúcsminőségű hang és fénytechnikával, vizuál show-val és szervezéssel a mai magyar piacon is van létjogosultsága ilyen jellegű tömegrendezvényeknek elérhető áron!

Az elmúlt évek alatt több mint 50 megapartival, több mint 15 vásorban megfordult DJFESZTEK-nek mára két formája alakult ki. Az egyik a nagy gasztrofesztiválokkal közreműködő mega formáció ? ilyen a Bajai HalfőzőDJFeszt, a KTN Csongrad, vagy éppen a Szolnoki Gulyásfesztivál DJFESZT arénái, a másik a Club edition, a nagy klubokra méretezett party. Az ország nagy klubjaiban a djfesztek lemezlovasaival táncosokkal, showelemekkel megspékelt club változata szintén nagyon sikeres a brandnek, de e mellett nyaranta open air helyszíneken, az év nagy részében pedig sportcsarnokokban is bonyolítunk le DJFeszteket.

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka