2013.08.01.

KÖRÖS-TOROKI NAPOK (KTN) CSONGRÁD

Dátum: 2013. augusztus 1?4.
Web: www.ktncsongrad.hu
Várható látogatói létszám: kb. 40.000

JEGYÁRAK

Elővételes bérlet: 3 napos kedvezményes bérlet csongrádi (és a hozzá kapcsolódó bokrosi, felgyői, tömörkényi és csanytelki) - valamint szentesi lakosoknak csak elővételben: 4990 Ft

Kapható:

  • Csongrád: Tour Inform Iroda ? Szentháromság tér 8
  • Csongrád: Happy Day Disco ? Körös-torok
  • Szentes: Szent Korona Cukrászda ? Horváth Mihály utca 9
  • Szentes: Füsti Cukrászda ? Kis Zsigmond utca ?

Standard bérlet elővételben: 5500 Ft

A standard bérlet kapható a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu (keresd a www.ticketportal.hu oldalon a legközelebbi elárusítóhelyet, vagy rendeld meg ugyanitt online!)

Helyszíni árak:

Bérlet: 7500 Ft
Napijegy: 3000 Ft (koncertekre és mind a 3 klubhelyszínre is jogosít)
Koncertjegy: 1000 Ft/nap (csak a koncertekre jogosít)

A FESZTIVÁLRÓL

A 23 éves fesztivál az idén új arculatot és köntöst kap. Az eddig ingyenes koncertek mellett működő helyi vállalkozások által szervezett önálló éjszakai klub- és diszkóprogramok kavalkádját felváltja egy egységes fesztiválkoncepció a 21. század kihívásainak megfelelően.

A tavalyi finanszírozási problémákat az új szervezők a különálló egységek példás összefogásával és közös erejével kívánják megoldani. Így a hagyományos koncertprogramok és a DJ-k prezentálta estek egy belépővel a mai piacon már-már nevetséges áron látogathatók. (Az elővételes bérlet ára lebontva napi 1350* Ft-ra sem jön ki!) Ezért a pénzért 3 diszkóhelyszínre, 3 stílusban és a nagyszínpados koncertekre is be lehet menni! (Tavaly egy-egy helyszín külön szedett ennyit!)
Nézzük a kínálatot!

NAPPALI INGYENES PROGRAMOK

A Körös-Toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális, családi és immáron gasztro programját is kínálja minden korosztály számára. A KTN immáron dekralált célja - egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény létrehozása, mely éppúgy megfelel a több mint két évtizedes hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak.

A legkisebbektől, az ?érettebb? korosztályig, a DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a főzőversenytől a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivál megújítása és értékeinek megőrzése lebeg a szervezők szeme előtt.
Többek között bűvész show, rajzfilmslágerek, ?vidámpark?, ősi magyar harcművészeti bemutató, szkander bajnokság, sportcsillagok közönségtalálkozója, tematikus főzőversenyek, a csongrádi borvidék bemutatása, előadások, néptánc, színjátszó, mazsorett, zenekari, virágkötészeti bemutatók, kiállítások várják a nagyérdeműt.

Így az évek óta meglévő több 10.000-ezres látogatói létszám nem csupán megtartása, de növelése a cél, mellyel a Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét is igyekszünk öregbíteni.

NAGYSZÍNPAD

A nappali ingyenes kulturális, családi és gyermek programok mellett az esti és éjszakai koncerteknek ad otthont. 4 nap, 4 különböző tematikában és zenei világban lépnek majd színpadra az ország legjobbjai:

C s ü t ö r t ö k ö n: a punk-rock jegyében az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, az Időgép, az Open Puszi, és a Fatal Error mellett amatőr zenekarok.

P é n t e k e n: a különlegességeké a főszerep, akiket nehéz stílusokba kategorizálni, mert ők azok, akik önmagukban is egy-egy új stílust teremtettek és alkotnak. A Punnany Massif, Byalex, Pál Dénes és Radics Gigi fémjelezte produkciók mellett Csizmadia Anna és további tehetségek bemutatkozásával lesz teljes a 2. nap programja.

S z o m b a t: a retro jegyében a 90?-es évek all stars válogatottja vonul fel, a legnagyobb sztárokkal a ?LIKE 90? nevű estén. Animal Cannibals, Kozmix, UFO, Fresh, Happy Gang, Hip Hop Boyz, V-tech, Groovehouse, mellettük pedig DJ Dominique és DJ Szigeti szórakoztatják a nagyérdeműt.

V a s á r n a p: a hagyományos INGYENES zárónapon a megszokott nagyszabású tűzijáték mellett két ikon lép majd színpadra: Charlie és a helyi születésű Bebe (Back 2 Black) személyében.

VÁLLALKOZÓI UDVAR

A modern tánczenés helyszínen az ország legismertebb és legelismertebb dance DJ-i lépnek majd a pult mögé: Bárány Attila, Andro, Chris Lawyer, Wallas, Kincses, a katapult-DJ-páros Bozóky és Lipóczy, Tomy Montana, Johnny Pappa, is itt lesz szintén számos regionális lemezlovassall megspékelve.

HAPPY DAY GARDEN - ELECTRO-TOROK DJ FESZTIVÁL

Az e-zene house és techno műfaját a már hagyományosnak számító Electro-Torok DJ Fesztivál szállítja az idén is külhoni sztárral, az olasz technofenomén Luigi Madonna személyében. Mellette 3 napon keresztül a hazai elit vonul fel: Budai, Chriss Ronson, Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Pat Duff, James Cole, Shabaam, (a Badgirls Trio), Newl, Mateo&Spirit, Rob!n illetve a régió fiatal tehetségei kapnak teret.

HAPPY DAY DISCO

A Körös-Torok legrégebbi szórakozó helye a hagyományos disco rajongóinak nyújt évről-évre teltházas helyszínt a környék legjobb házigazdáival és sztárvendégekkel.

Big Bill, DJ Neptun, és Freddyboy vezényletével többek között a tavaly is ezreket vonzó Majka & Curtis duó fellépése is itt lesz látható-hallható.

További sztrávendégek és zenekarok, programok szervezés alatt?

FRISS VIDEO

2014.
BAJA DJFESZT
HALFŐZŐFESZT

Djs: ...

FRISS FOTO

2013.07.11.12.13
HALFŐZŐ DJFESZT
BAJA

Djs: Jay Lumen, Snake Sedrick,
Pat Duff, James Cole, Shabaam,
Duel, Guba, Hero, Cordeiro, ...

Biztonsági terv | Tűzriadó terv | HUNGARIAN DJ FESTIVAL © 2009 | Minden jog fenntartva! | Fogyasztói tájékoztatás | Design by Boszka